Hudvård

Vårda ditt ansikte

Hos mig kan du få en rad olika ansiktsbehandlingar utförda. Jag guidar dig gärna till vilken typ av behandling du vill ha och behöver. För att uppnå det optimala resultatet använder jag alltid de bästa produkterna till just dig och skräddarsyr alltid behandling efter hudtyp. Givetvis ger jag dig tips på bra hudvårdsprodukter.


Ansiktsbehandlingar & Kurer
 
Diamanthudslip, mikrodermabrasion ca 40 min/540 kr.
Med mikrodermabrasion kan du på ett enkelt sätt och skonsamt sätt motverka hudens åldrande. Även effektivt på akneärr, pigmentfläckar,solskadad hud eller bara som en uppfräschning av huden. Behandlingen ger en omedelbart friskare och fräschare hud med en ökad lyster och jämnare hudstruktur. I behandlingen ingår rengöring, mikrodermabrasion, ansiktsmask  och avslutande dagcreme.
 
AHA / PHA-behandling ca 40 min/540 kr
En intensiv behandling som är bra för en trött och glåmig hud som behöver extra energi och lyster. Behandlingen verkar även pigmentutjämnande, djuprengörande  samt hjälper till att förminska rynkor och ärr. Utförs som en kurbehandling eller som en uppfräschande behandling vid behov. Rengöring, Aha/pha-pensling, ansiktsmask  och dagcreme.

Diamanthudslip och AHA/PHA - behandling ca 60 min/740 kr
Djupgående hudslipning,  aha pensling,  ansiktsmask och dagcreme. Behandlingen ger optimalt resultat på bl.a. grova porer, tjock hud, ärrstruktur och rynkor.

Klassisk Ansiktsbehandling ca 60 min/680 kr                                                                         
En behandling som skräddarsys efter dina behov! Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage , mask och dagcreme.

Classic Man ca 60 min/680 kr
Klassisk ansiktsbehandling för mannen. Rengöring, peeling,  ånga, porrengöring, mask, ansiktsmassage och dagcreme.

Avslappnande Aroma Ansiktsbehandling ca 60 min/680 kr
Den ultimata massage upplevelsen. Behandlingar anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår; kortare ryggmassage, rengöring, peeling, aromapressur, aromadränage, aromaansiktsmassage, mask, arm- och handmassage och avslutningsvis en vårdande dagcreme.

Klassisk Djuprengöring med Diamanthudslip, mikrodermabrasion ca 60 min/740 kr
Med mikrodermabrasion kan du på ett enkelt och skonsamt sätt motverka hudens åldrande. Även effektivt på acneärr, pigmentfläckar, solskadad hud eller bara som en uppfräschning av huden. Behandlingen ger en omedelbart friskare och fräschare hud med en ökad lyster och jämnare hudstruktur. I behandlingen ingår rengöring, mikrodermabrasion, ånga, porrengöring, ansiktsmask  och dagcreme.
 

Klassisk Ansiktsbehandling med AHA/PHA ca 80 min/810 kr
AHA/PHA - penslingen är bra för en trött och glåmig hud som behöver extra energi och lyster. Behandlingen verkar även pigmentutjämnande, djuprengörande samt hjälper till att förminska rynkor och ärr. Rengöring, AHA/PHA -pensling,  ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme.

Anti-age ansiktsbehandling ca 90 min/910 kr                                            
Anti Age-behandling som
  reducerar fina linjer och rynkor runt läppar, ögon, panna och nasolabialveck med  diamanthudslipning, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask med kryoterapi (kylande och lugnande apparaturmassage), samt avslutande hot&cold hammer apparaturmassage.

Skönhetsrummets Lyxbehandling ca 120 min/1150 kr 
En lyxig behandling där det mesta ingår! Kortare ryggmassage, rengöring, peeling med frimator, ånga, porrengöring, massage av ansikte, dekolletage och nacke samt  hand- och armmassage, ansiktsmask och avslutas med vårdande ögon- och dagcreme. I behandlingen ingår även färgning av fransar och bryn samt formning.

Fransar & Bryn

Förgyll dina vackra ögon genom att färga fransar och bryn samt att forma dem!

Färgning av fransar och bryn inkl formning-vaxning av bryn  380kr
I samband med ansiktsbehandling 280 kr

Brynfärgning inkl formning- vaxning av bryn 290 kr
I samband med ansiktsbehandling 230 kr

Fransfärgning inkl formning- vaxning av bryn 290 kr
I samband med ansiktsbehandling 230 kr

Färgning av fransar  200kr
Färgning av bryn 150 kr
Formning-vaxning av bryn 190 kr